طرز تهیه قهوه فرانسوی اوله (au Lait) به سبک بیسترو…

قهوه فرانسوی اوله

آیا عاشق قهوه فرانسوی اوله (au Lait) هستید، اما دوست دارید خودتان آن را درست کنید؟ این دستور به شما این امکان را می دهد که این نوشیدنی مورد علاقه خود را در خانه درست کنید.

قهوه فرانسوی au Lait

یک قهوه au lait به سبک بیسترو، فرانسوی است و راهی فوق العاده برای استقبال از یک صبح سرد است. این کافه را با مقدار مساوی شیر و قهوه داغ قوی درست کنید تا یک صبحانه آسان و شیک با کروسان های پولکی داشته باشید. یا همان طور که در کافه های پاریس از آن لذت می برند: به عنوان یک وعده عصرانه با یک شکلات تلخدر فرانسه، بخش‌های مساوی از شیر بخارپز و قهوه داغ قوی با هم ترکیب می‌شوند تا نوشیدنی ملایمی به‌عنوان کافه‌آو لایت (café au lait) درست شود.

این دستور غذای آسان را در خانه تهیه کنید و آن را در یک صبحانه سنتی فرانسوی با کروسانت های پولکی یا به عنوان قهوه بعد از برانچ با یک مربع شکلات تلخ سرو کنید. مهمانان شما فکر خواهند کرد که به یک کافه پیاده رو در پاریس رفته اند.این دستور یک وعده است، اما نسبت آن را می‌توان برای چندین فنجان افزایش داد.در اسپانیا، این نوشیدنی به عنوان کافه کان لچه شناخته می شود، در حالی که آلمانی ها آن را میلچکافی می نامند. وگان ها نباید احساس کنند که از این دستور غذای کافه ای دور مانده اند. برای کسانی که دوست دارند قهوه خود را به عنوان دسر بخورند، این قهوه فرانسوی au Lait را از دست ندهند.

 

طرز تهیه قهوه فرانسوی اوله au Lait

  1. در یک فنجان بزرگ، مقدار مساوی از قهوه داغ قوی و شیر بخار پز را بریزید و کف آن را نگه دارید.
  2. کف را روی آن بریزید و داغ سرو کنید.
  3. اگر اهل هنر هستید، ممکن است بخواهید از شیر بخارپز برای طراحی لاته آرت استفاده کنید یا به سادگی کمی دارچین به آن بپاشید.

شیر بخارپز را بدون دستگاه اسپرسوساز درست کنید

در تهیه شیر بخارپز برای قهوه فرانسوی اوله au Lait در خانه نیازی به دستگاه اسپرسوساز ندارید. در اینجا یک تکنیک بدون خطا وجود دارد که نتیجه آن عالی است.

  • به مقدار دلخواه شیر را در یک ظرف شیشه ای بریزید.
  • در آن را ببندید و شیشه را به مدت 45 ثانیه محکم تکان دهید. (شبیه به اتفاقی که هنگام زدن خامه غلیظ می افتد). وقتی حجم شیر دو برابر شد، تکان دادن را متوقف کنید.
  • درپوش را باز کنید و شیشه را در مایکروویو قرار دهید و به مدت 30 تا 45 ثانیه روی حرارت زیاد قرار دهید.

با دقت تماشاش کنید اگر شیر خیلی داغ شود، هوایی که در آن تکان داده اید باد می کند. یک قانون کلی خوب این است که آن را تا زمانی گرم کنید که شیشه آن داغ شود اما نه آنقدر داغ که نیاز به دستگیره داشته باشید.

  • در حالی که شیر بخار پز را داخل قهوه می ریزید، کف را از مایکروویو خارج کرده و کف را جدا کنید. سپس، فوم را روی آن قرار دهید.

و با لذت قهوه فرانسوی اوله را نوش جان کنید.

اگر به آموزش باریستا و آموزش کافی شاپ علاقه دارید دوره های این آکادمی را از دست ندهید.در این دوره ها انواع نوشیدنی ها آموزش داده می شود در صفحه مربوطه توضیحات را مشاهده فرمایید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها