این مبله ها همان هایی هستند که در ماشینهای تجاری بزرگتر در کافیشاپها میبینید، جایی که باریستا شیر را در یک پارچ بخار میدهد تا روی یک شات اسپرسو بریزد. طرز تهیه اسپرسو برای طرفداران قهوه
این ماشینهای تجاری دارای یک پارچ بخار بزرگ هستند، بنابراین میتوانند مقادیر بیشتری بخار مورد نیاز برای تعداد زیاد قهوه را تولید کنند. این پارچ ها از نظر قدرت بهترین هستند.به طوریکه بتوانند مداوم بخار را برای فوم دار کردن شیر فراهم کنند. سر میله بخار در انتهای میله یک نوک فلزی یا سلکونی کوچک وجود دارد. که می توان آن را از نازل بخار قهوه ساز باز کرد. این نوک دارای یک یا چند سوراخ کوچک برای تبدیل جریان بخار به یک فوران قوی است. تمام میله ها چه تجاری و چه خانگی به این سری مجهز هستند.
نازل بخار قهوه ساز برای کمک کردن به ایجاد کف شیر
دستگاه های اسپرسوساز برای منازل نیز معمولاً با میله های بخار شیر را کف دار می کنند. مدلل ساده این یک نازل بخار از فلز یا پلاستیک است که مانند یک غلاف روی میله می لغزد و دارای یک سوراخ کوچک در یک انتها برای کمک به ایجاد حباب های هوا برای کف کردن است.
برخی از اسپرسوسازهای خانگی نیز دارای میله هایی با طراحی خاص با نوک پیچیده هستند، معمولاً سوراخهای کوچکی که همگی برای استفاده حداکثری از بخار موجود از پارچ های کوچکتر در این دستگاهها طراحی شدهاند. با توجه به ظرفیت کمتر پارچ ها در دستگاههای اسپرسوساز خانگی، این مله ها به خوبی به منظور کف کردن شیر برای نوشیدنی قهوه شما عمل میکنند. مجهز به پارچ کف کردن شیر هستند. این ماشین های خانگی به اندازه کافی خوب هستند تا بتوانید در حرفه لاته آرت عالی شوید. دوره لاته آرت
نحوه تمیز کردن میله بخار اسپرسوساز
حتماً متوجه شده اید که باریستاها در کافی شاپ ها همیشه بعد از کف کردن شیر مقداری بخار را از دستگاه خارج می کنند. این کار برای تمیز کردن نازل بخار قهوه ساز از مسیرهای داخلی آن است. تا شیری که ممکن است بلافاصله پس از کف کردن به لوله مکیده شده باشد، از بین برود. هنگامی که دریچه بسته می شود، خلاء در میله بخار ایجاد می شود. که مقدار کمی شیر را می مکد. این باید بلافاصله با آزاد کردن مقداری بخار و پاک کردن خود چوب با یک پارچه مرطوب تمیز شود.
همچنین، بهصورت دورهای، با مقداری سرکه خانگی ساده، رسوبگیری اسپرسوساز خود را پاک کنید. همچنین می توان نوک آن را باز کرد .و سوراخ میکرو را با یک پین تمیز کرد تا مواد جامد شیری که ممکن است در طول استفاده جمع شده باشد آزاد شود.