دم کردن قهوه فوری: 5 روش عالی

دم کردن قهوه فوری

آیا هوس یک فنجان قهوه خوشمزه دارید اما نمی خواهید صبر کنید تا دم بکشد؟ با دم کردن قهوه فوری، فقط آب داغ اضافه کنید و در عرض چند ثانیه یک فنجان تازه خواهید داشت! اگر می‌خواهید قهوه فوری را طعم‌دارتر کنید، حتی می‌توانید از آن برای نوشیدنی‌های مخصوص مورد علاقه‌تان مانند لاته و فراپه استفاده کنید. مهم نیست که چگونه قهوه خود را می نوشید، ما شما را با نحوه درست کردن آن آشنا خواهیم کرد. این مقاله را بخوانید تا در کمترین زمان یک فنجان عالی میل کنید.

قهوه فوری چیست؟

قهوه فوری یک نوشیدنی از دانه های قهوه دم شده است که افراد را قادر می سازد تا به سرعت قهوه داغ را با افزودن آب داغ یا شیر به قهوه به صورت پودر تهیه کنند. این محصول برای اولین بار در سال 1890 در اینورکارگیل، بزرگترین شهر منطقه موریهیکو نیوزلند اختراع شد. قهوه فوری (همچنین قهوه محلول، کریستال های قهوه، پودر قهوه نیز نامیده می شود) به صورت مواد جامد خشک و بسته بندی در دسترس است. خرده فروشی برای تهیه قهوه فوری استفاده می شود. جامدات قهوه فوری به صورت تجاری با خشک کردن انجمادی یا خشک کردن اسپری تهیه می شوند و پس از آن می توان دوباره هیدراته کرد. قهوه فوری به صورت مایع غلیظ به عنوان نوشیدنی نیز تولید می شود.

قهوه فوری

مزایای قهوه فوری عبارتند از:

سرعت آماده سازی آن زیاد است. (قهوه فوری به سرعت در آب داغ حل می شود)، وزن و حجم حمل و نقل آن نسبت به دانه ها یا قهوه آسیاب شده کمتر است. (برای تهیه همان مقدار نوشیدنی)، و ماندگاری طولانی – اگرچه قهوه فوری می تواند فاسد شود. خشک نگه داشته شد قهوه فوری همچنین از آنجایی که تفاله قهوه وجود ندارد، پاکسازی را کاهش می دهد، و یه نقل از یک مقاله : قهوه فوری نسبت به قهوه فیلتر قطره ای و قهوه اسپرسو کپسولی، ردپای محیطی کمتری دارد.

دم کردن قهوه در مایکروویو

یک لیوان آب را به مدت 1-2 دقیقه در مایکروویو گرم کنید.
1-2 قاشق چایخوری (2-4 گرم) قهوه فوری را به لیوان اضافه کنید. برای قهوه‌های قوی‌تر، بیشتر یا برای قهوه‌های ضعیف‌تر، کمتر استفاده کنید.
قهوه را هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.
اگر می خواهید نوشیدنی شیرین یا غنی تری داشته باشید، شکر یا خامه را اضافه کنید.

1.یک لیوان آب را گرم کنید. و آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که شروع به حباب زدن کند در مایکروویو قرار دهید. یا از یک کتری استفاده کنید و درست قبل از شروع به جوشیدن آب آن را از روی حرارت بردارید، که فقط چند دقیقه طول می کشد.

طرز تهیه قهوه فوری با شیر

2. همچنین می توانید آب را در یک قابلمه روی اجاق گاز گرم کنید. به محض اینکه شروع به تشکیل حباب در کف کرد، آب را از روی شعله خارج کنید. برای 1 نفر، 180 میلی لیتر آب را گرم کنید. اگر می خواهید تعداد بیشتری تهیه کنید، از آب بیشتری استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که اگر دوست ندارید قهوه سیاه بنوشید، در لیوان خود جایی برای شیر یا خامه بگذارید. برای داشتن یک قهوه شیرین تر و غنی تر، شیر را حرارت دهید تا به جای آب، با قهوه فوری مخلوط شود.
قهوه فوری با شیر
3. 1-2 قاشق چایخوری (2-4 گرم) قهوه فوری را به لیوان اضافه کنید. برچسب روی قهوه فوری خود را مجدداً بررسی کنید تا ببینید چه مقدار از آن برای بهترین طعم توصیه می شود. قهوه فوری را مستقیماً در لیوان خود بریزید.
4.برخی از قهوه‌های فوری در کیسه‌هایی مانند چای و برخی دیگر در بسته بندی خاصی وجود دارند. برای دم کردن قهوه فوری، قهوه را در لیوان آب داغ بریزید. با قاشق آن را هم بزنید تا کاملا حل شود. اگر هیچ پودری از قهوه فوری را با قاشق احساس نمی کنید، از فنجان قهوه فوری خود لذت ببرید.
5.اگر می خواهید شکر، ادویه جات، شیر یا خامه را با هم مخلوط کنید. برای یک فنجان قهوه شیرین تر، حدود 1 قاشق چای خوری (5 گرم) شکر بریزید. اگر می‌خواهید طعم‌های فانتزی به قهوه‌تان اضافه کنید، سعی کنید کمی پودر کاکائو یا دارچین بزنید. برای شیرینی بیشتر، شیر لبنی، شیر بادام (قهوه با شیر بادام )یا خامه قهوه را امتحان کنید.

دستور تهیه قهوه فوری با آب جوش

مواد لازم:

  • قهوه فوری (1 قاشق چای‌خوری)
  • آب جوش (نصف فنجان)

نسبت قهوه به آب

دستور العمل:

قدم اول: قهوه فوری را به میزان دلخواه خود (حداقل 1 قاشق چای‌خوری) داخل فنجان بریزید. می‌توانید مقدار بیشتری قهوه اضافه کنید اگر به طعم قوی‌تری علاقه دارید.

قدم دوم: آب جوش را با دقت نصف فنجان روی قهوه فوری بریزید. مقدار آب تاثیر زیادی بر روی قوام و طعم قهوه دارد؛ اگر زیاد باشد، قهوه رقیق‌تر و با طعم ملایم‌تر خواهد بود و اگر کم باشد، قهوه غلظت بیشتر و طعم تندتری خواهد داشت.

قدم سوم: با استفاده از قاشق یا قاشق آمیز، قهوه و آب را به دقت مخلوط کنید تا قهوه فوری به طور کامل حل شود. در نهایت، قهوه فوری شما آماده به نوشیدن است.

این روش به‌طور معمول برای تهیه قهوه اسپرسو فوری استفاده می‌شود. حالا می‌توانید از قهوه تازه و سریع آماده شده خود لذت ببرید.

طرز تهیه قهوه فوری سرد

مواد لازم:

قهوه فوری
آب‌جوش
قطعات یخ
شکر (اختیاری)
شیر (اختیاری)

انواع قهوه سرد

دستور العمل:

قدم اول: یک قاشق چای‌خوری یا بیشتر از قهوه فوری را در یک فنجان بریزید. میزان قهوه فوری را بر اساس ترجیح شخصی خود تنظیم کنید.

قدم دوم: آب‌جوش را تا حدود نیمی از حجم فنجان افزوده و به طور کامل قهوه فوری را در آب حل کنید.

قدم سوم: اگر می‌خواهید لاته سرد داشته باشید، ترجیحاً به ازای هر واحد قهوه فوری، یک واحد شیر (نسبت 1:1) را به مخلوط آب‌جوش و قهوه اضافه کنید. در این مرحله شکر را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.

چای لاته سرد

قدم چهارم: اضافه کردن شیر و شکر به صورت کاملاً اختیاری است و در صورت ترجیح به قهوه فوری سرد بدون آن‌ها، می‌توانید این مرحله را حذف کنید.

قدم پنجم: قطعات یخ را در یک لیوان جداگانه قرار دهید و مخلوط قهوه فوری را روی آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط خنک و یکدست شود.

قدم آخر: قهوه سرد فوری شما حاضر است. در صورت تمایل، می‌توانید با اضافه کردن شکلات رنده شده یا خامه به آن، طعم و ظاهر آن را تزئین کنید. حالا می‌توانید از قهوه خنک و خوشمزه خود لذت ببرید.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها