دم کردن قهوه فوری: 5 روش عالی
آیا هوس یک فنجان قهوه خوشمزه دارید اما نمی خواهید صبر کنید تا دم بکشد؟ با دم کردن قهوه فوری، فقط آب داغ اضافه کنید و در عرض چند ثانیه یک فنجان تازه خواهید داشت! اگر میخواهید قهوه فوری را طعمدارتر کنید، حتی میتوانید از آن برای نوشیدنیهای مخصوص مورد علاقهتان مانند لاته و فراپه استفاده کنید. مهم نیست که چگونه قهوه خود را می نوشید، ما شما را با نحوه درست کردن آن آشنا خواهیم کرد. این مقاله را بخوانید تا در کمترین زمان یک فنجان عالی میل کنید.
قهوه فوری چیست؟
قهوه فوری یک نوشیدنی از دانه های قهوه دم شده است که افراد را قادر می سازد تا به سرعت قهوه داغ را با افزودن آب داغ یا شیر به قهوه به صورت پودر تهیه کنند. این محصول برای اولین بار در سال 1890 در اینورکارگیل، بزرگترین شهر منطقه موریهیکو نیوزلند اختراع شد. قهوه فوری (همچنین قهوه محلول، کریستال های قهوه، پودر قهوه یا پودر قهوه نیز نامیده می شود) به صورت مواد جامد خشک و بسته بندی در دسترس است. خرده فروشی برای تهیه قهوه فوری استفاده می شود. جامدات قهوه فوری به صورت تجاری با خشک کردن انجمادی یا خشک کردن اسپری تهیه می شوند و پس از آن می توان دوباره هیدراته کرد. قهوه فوری به صورت مایع غلیظ به عنوان نوشیدنی نیز تولید می شود.
مزایای قهوه فوری عبارتند از:
سرعت آماده سازی آن زیاد است. (قهوه فوری به سرعت در آب داغ حل می شود)، وزن و حجم حمل و نقل آن نسبت به دانه ها یا قهوه آسیاب شده کمتر است. (برای تهیه همان مقدار نوشیدنی)، و ماندگاری طولانی – اگرچه قهوه فوری می تواند فاسد شود. خشک نگه داشته شد قهوه فوری همچنین از آنجایی که تفاله قهوه وجود ندارد، پاکسازی را کاهش می دهد، و یه نقل از یک مقاله : قهوه فوری نسبت به قهوه فیلتر قطره ای و قهوه اسپرسو کپسولی، ردپای محیطی کمتری دارد.
دم کردن قهوه در مایکروویو
یک لیوان آب را به مدت 1-2 دقیقه در مایکروویو گرم کنید.
1-2 قاشق چایخوری (2-4 گرم) قهوه فوری را به لیوان اضافه کنید. برای قهوههای قویتر، بیشتر یا برای قهوههای ضعیفتر، کمتر استفاده کنید.
قهوه را هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.
اگر می خواهید نوشیدنی شیرین یا غنی تری داشته باشید، شکر یا خامه را اضافه کنید.
۰ دیدگاه