لاته ماکیاتو را چطور درست کنیم؟(دستور ساده)

لاته ماکیاتو

قهوه اسامی مختلفی دارد. و از نظر الهام گیری در این موضوع، بهتر است به یک منبع قابل اعتماد مانند ایتالیا مراجعه کنیم. بنابراین امروز قصد دارم دستور لاته ماکیاتو کلاسیک برای تهیه لاته ماکیاتو ایتالیایی را در خانه به شما آموزش دهم.

لاته ماکیاتو چیست؟

“لاته ماکیاتو” به معنای “شیر رنگارنگ” است که از لکه قهوه که بعد از اضافه کردن یک قاشق اسپرسو در روی شیر شکل می‌گیرد، می‌آید. علاوه بر این، این نام نسبت‌ های دقیق بین قهوه و شیر را به خوبی نشان می‌دهد، با چیرگی قطعی از جانب شیر. به دلیل مقدار زیاد شیر، این نوشیدنی بسیار ملایم است. علاوه بر این، مواد تشکیل‌دهنده لاته ماکیاتو سه لایه شیک (شیر گرم، اسپرسو و خامه شیر) را ایجاد می‌کنند که در یک لیوان بلند بسیار تاثیرگذار به نظر می‌رسد و باید لحظه مصرف مخلوط شوند. به همین دلیل، قهوه با قاشق‌ های بلند سرو می‌شود.

یک اقیانوس از شیر

همانطور که اشاره کردم، ماده لازم و اصلی برای یک لاته ماکیاتو شیر است… شیرهای زیادی که به قهوه شیرینی ظریف و بافتی مخملی می‌دهد. اما برای به دست آوردن لایه جذاب از خامه شیر برفی، به تجهیزاتی برای پف کردن شیر نیاز دارید. می‌توانید از یک همزن دستی استفاده کنید که بسیار آسان است و تاثیر بسیار عالی ایجاد می‌کند. چند حرکت و جادو اتفاق می‌افتد – لاته ماکیاتو خانگی عالی خواهد بود! به خاطر داشته باشید که اضافه کردن شیر، جذب کافئین از قهوه را کمی ضعیف می‌کند، به همین دلیل می‌توانید  از این نوشیدنی در هر ساعتی از روز لذت ببرید.

کلید موفقیت لاته ماکیاتو اسپرسوی قوی است

 

هنوز، شیر در این داستان مهم‌ترین چیز نیست. کلید موفقیت اسپرسوی قوی است که قدرت، عطر و تیزی کل نوشیدنی را تعیین می‌کند. می‌توانید به راحتی تازگی دانه‌ها، تنوعی کیفیت رست و آسیاب کردن مناسب را احساس کنید. آسیاب کردن قهوه

 چگونه قهوه‌ای را با طعم و شیرینی فراوان تهیه کنیم؟

عطرهای مغزی، کارامل، دارچین، شکلات و بسیاری از طعم‌ های دیگر به طرز کاملی با لاته ماکیاتو شیری هماهنگ می‌شوند. شیرهای طبیعی می‌توانند هر بار به شما طعم متفاوتی بدهند و یک نوشیدنی شیرین را ایجاد کنند که می‌تواند جایگزین دسر شود.

چگونه لاته ماکیاتو در خانه تهیه کنیم؟  دستور ساده:

مواد (برای یک نفر):

۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر) شیر با چربی

۲٪ یا ۳.۲٪ اسپرسو

۱-۲ قاشق غذاخوری از سیروپ مورد علاقه‌تان (اختیاری) دارچین،

کاکائو (اختیاری)

طرز تهیه لاته ماکیاتو

طرز تهیه:

۱. یک یا دو قاشق غذاخوری از سیروپ مورد علاقه‌تان را به لیوان بلند اضافه کنید (اختیاری).

۲. شیر را کمی گرم کنید (باید حتماً خنک‌ تر از قهوه باشد) و با هم زدن شیر پف کنید.

۳. شیر هم زده را به لیوان آماده اضافه کنید و حدود یک دقیقه منتظر بمانید تا شیر جدا شود.

۴. اسپرسو را به آرامی از طریق دیواره لیوان یا با قاشق ریخته و بقیه خامه را اضافه کنید.

۵. می‌توانید با دارچین یا پودر کاکائو تزئین کنید.

این دستور تهیه لاته ماکیاتو خانگی را امتحان کنید و به من بگویید که آیا موفق شدید لایه‌های کامل را بدست آورید یا نه. موفق باشید و روز خوشی داشته باشید!

اگر به لاته آرت علاقه مند هستید شاید دوره لاته آرت برای شما مفید باشد. در این دوره ما به طور کامل و تخصصی لته آرت را به شما توضیح خواهیم داد.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها