با نوشیدنی دالگونا طعمی متفاوت را تجربه کنید

دالگونا

تاریخچه دالگونا

نوشیدنی دالگونا یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌هایی است که طبق آخرین آمار گوگل بیشترین جستجوی مربوط به قهوه را به خود اختصاص داده است. این محبوبیت زیاد به خاطر خامه زده شده ایست که با بافت و رنگ تافی مانند روی نوشیدنی قرار می‌گیرد. و ظاهری بسیار چشمگیر را ایجاد می‌کند. البته نمی‌توان طعم بی نظیر این نوشیدنی را ندیده گرفت .و محبوبیت بیش از اندازه آن را به طعم خوب آن نسبت نداد. تاریخچه ظهور این قهوه پرطرفدار به کشور هند و کره جنوبی بر می‌گردد. شاید برای شما نیز نام عجیب این نوشیدنی سوال برانگیز باشد. اما ریشه این نام چیست؟ در کره یک آب نبات اسفنجی سنتی به نام دالگونا وجود دارد. شباهت ظاهری قهوه دالگونا به این آبنبات باعث شده تا نام دالگونا روی این قهوه گذاشته شود.

جالب است بدانید که در هند نیز یک نوشیدنی با نام phenti hui وجود دارد که بسیار شبیه به قهوه دالگونا می‌باشد.

البته در یونان نیز نوشیدنی به نام فراپه وجود دارد که آن هم با نوشیدنی دالگونا شباهت زیادی دارد. تا جایی که می‌توان گفت این دو نوشیدنی خواهر و برادر یکدیگر حساب می‌شوند. البته نسخه‌های دیگری نیز از این نوشیدنی وجود دارند .که با سفیده تخم مرغ هم زده شده درست می‌شوند. اما در این مقاله از نسخه اصلی آن سخن به میان می‌آوریم. حال که این قهوه را بیشتر شناختیم بهتر است. تا با طرز تهیه آن نیز آشنا شویم. و طعمی متفاوت و معروف را تجربه کنیم.

نوشیدنی دالگونا به دلیل وجود قهوه فوری دارای بو بسیار دلپذیری می‌باشد.

طرز تهیه نوشیدنی دالگونا

برای درست کردن این قهوه محبوب ابتدا مقدار مساوی از آب جوشیده شده، شکر و پودر قهوه فوری را در یک ظرف اضافه کرده با همزن مخلوط کنید. لازم به ذکر است که آب اضافه شده باید داغ باشد. دقت کنید که برای درست کردن یک لیوان قهوه دالگانو می‌بایست از دو قاشق غذاخوری از هر یک از مواد گفته شده استفاده کنید. البته مقدار گفته شده به عنوان مقدار استاندارد معرفی شده است. ولی این مقادیر برای درست کردن نوشیدنی دالگونا با توجه به ذائقه هر فردی می‌تواند متفاوت باشد.

بهتر است عملیات مخلوط کردن را با یک همزن برقی انجام دهید .

زیرا در این مرحله نیاز است تا به مقدار زیادی مواد را هم بزنید .و ممکن است انجام این کار با دست برایتان خسته کننده باشد. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که یک خمیر مایع به دست بیاید. هنگامی که احساس کردید مخلوط حاصل به حالت خمیر مانند نزدیک شده است هم زدن را متوقف کنید. درون یک لیوان به مقدار دلخواه (معمولا نصف لیوان) شیر بریزید و سپس مخلوطی که به دست آمده را روی شیر بریزید و آن هم زده و میل کنید. البته هم زدن این مخلوط در هنگام نوشیدن بستگی به ذائقه افراد دارد .و بعضی از افراد ابتدا قهوه را میل کرده و سپس شیر را میل می‌کنند. در هر صورت با نوشیدن آن طعم و بو بی‌نظیری را تجربه خواهید کرد که البته بو متفاوت آن به علت وجود قهوه فوری در ترکیب نوشیدنی دالگونا می‌باشد.

دقت کنید که از این نوشیدنی هم در فصل سرد و هم در فصل گرم استفاده می‌شود. برای استفاده در فصل سرد می‌توانید از شیر گرم برای تهیه آن استفاده کنید. ولی برای فصل گرم می‌توانید از شیر سرد به همراه چند تکه یخ استفاده کنید. برای تزیین نوشیدنی می‌توانید از پودر قهوه و یا شکلات خرد شده استفاده کنید.

دالگونا از شیر سرد

 

برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفه‌ای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانه‌های قهوه باید حتما در  یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها