کورتادو چیست؟ تفاوت‌های نوشیدنی کورتادو اسپانیایی!

کورتادو

قهوه کورتادو یک تازه وارد به دنیای قهوه است و در چند سال اخیر در منوهای کافی شاپ ها ظاهر شده است.به دلیل اندازه کوچکتر آن، اغلب آن را با فلت وایت اشتباه می گیرند، اما در واقع کاملاً متفاوت است.اگر به فکر تهیه و امتحان یک نوع قهوه جدید هستید، احتمالاً از خود می‌پرسید کورتادو چیست و تفاوت‌های اصلی آن در چیست؟به خواندن این مقاله ادامه دهید تا تمام آنچه را که باید بدانید…

قهوه کورتادو (Cortado) چیست؟

برخلاف انواع قهوه، شیر آن بافت ندارد و در عوض، قهوه کورتادو با شیر کمی بخار پز شده، بدون کف یا فوم تهیه می شود. شیر بخار پز روی قهوه یک میکرو فوم ایجاد می کند که از اسپرسو جدا نمی شود و طعمی قوی و غنی به آن می دهد.

تاریخچه این نوشیدنی اسپانیایی

 

این نوشیدنی در کشور اسپانیا متولد شده است. و اینقدر طرفدار پیدا کرد که در کشورهای دیگر نیز انتقال پیدا کرد. و به نوشیدنی محبوبی تبدیل شد. به طوریکه می توانید این نوشیدنی را در منوی کافه های محلتان ببینید. کورتادو بر پایه قهوه است و گرم سرو می شود. و به اندازه قهوه شیر فوم دار دارد. از آنجایی که کم کالری است برای لاغری نیز مناسب است.

مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی

قهوه اسپرسو (یک یا دو شات اسپرسو به حسب ترجیح)
شیر (تقریباً نصف حجم قهوه یا به تعداد دلخواه)

طرز تهیه کورتادو

طرز تهیه کورتادو

ابتدا یک اسپرسو دابل درست کنید.( طرز تهیه اسپرسو برای مبتدیان ) اگر کافئین و تلخی کمتری را می پسندید اسپرسو ساده درست کنید.
شیر را فوم گیری کنید. (فوم گیری شیر) اگر از دستگاه اسپرسو استفاده می کنید می توانید این مطلب را مطالعه کنید. طرز استفاده از نازل بخار قهوه ساز برای فوم گیری شیر
اسپرسو را در فنجان بریزید و سپس شیر را روی آن بریزید. حال قهوه ی کورتادوی شما آماده است!

تفاوت کورتادو با ماکیاتو

کورتادو به ماکیاتو نیز شبیه است. هر دوی آنها حاوی مقدار یکسانی اسپرسو هستند، با این تفاوت که ماکیاتو کمی شیر کمتری دارد و از نظر حجم کمی کمتر است. این باعث می شود تلخی کمتری داشته باشد.

تفاوت کورتادو و لاته

چه چیزی آن را به یک نوشیدنی  در مقابل لاته تبدیل می کند؟ تفاوت های اصلی که وجود دارد:

یک کورتادو شیر به اسپرسو 1:1 است. یک لاته شیر به اسپرسو 2:1 است.
کورتادو 4 اونس است و در یک لیوان کوچک سرو می شود. یک لاته معمولاً 6 اونس است و می توان آن را در لیوان، فنجان یا لیوان سرو کرد.
شیر برای یک لاته بافتی دارد تا به میکروفوم تبدیل شود، بافتی شبیه رنگ مرطوب. شیر برای کورتادو بخارپز است، اما بافت ندارد.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
trackback
2 ماه قبل

[…] کورتادو […]