اسپرسو کن پانا یا “اسپرسو با خامه” یک نوشیدنی مقاومت ناپذیر است: ترکیبی عالی از خامه فرم گرفته غنی و قهوه تلخ. در این دستور یک خوراکی کافئین دار وجود دارد که در هر زمانی از روز موثر است: اگرچه تقریباً به عنوان دسر عمل می کند! اسپرسو کن پانا را امتحان کنید: یک شات اسپرسو که روی آن خامه غنی قرار دارد. این دو ماده با هم تطابق ایدهآلی دارند: کرم کفدار و مقوی در برابر قهوه تلخ و آجیلی یک لذت واقعی است. این یک وعده کوچک است: فقط با یک لقمه مرا برای یک بعد از ظهر طولانی یا یک غذای بعد از شام ببرید.
اسپرسو کان پانا چیست؟
اسپرسو کان پانا (“اسپرسو با خامه” در ایتالیایی) یک نوشیدنی قهوه با یک یا دو شات اسپرسو است که روی آن یک حبه خامه است. اغلب در فنجان دمیتاس یا لیوان کوچک سرو می شود. این نوشیدنی در اروپا محبوب است، شما می توانید آن را در اکثر کافی شاپ ها در ایالات متحده، از جمله Starbucks سفارش دهید. در حالی که می توانید اسپرسو کان پانا را با یک شات اسپرسو درست کنید، ما آن را با دو شات برای تهیه نوشیدنی حجیم تر ترجیح می دهیم. اما با این حال، فقط ¼ فنجان قهوه با 2 قاشق غذاخوری خامه فرم دار است. این نوشیدنی کوچک یک نوشیدنی کوچک عالی است (مخصوصاً در مقایسه با تمام نوشیدنی های پرکالری).
