بسیاری از دوستداران قهوه که مراقب سلامتی هستند و یا وگن هستند همین سوال را دارند: آیا می توان قهوه با شیر بادام درست کرد؟ خبر خوب: شما می توانید.
اگر وگن هستید، مراقب کالری خود هستید و یا به مزه شیر گاو را دوست ندارید، یا می خواهید قهوه بدون لبنیات و مورد علاقه خود داشته باشید، ممکن است بخواهید شیر بادام را امتحان کنید.باور کنید یا نه، ایجاد کف با شیر بادام به همان راحتی که با شیر لبنیات انجام می دهید امکان پذیر است. و به شما این امکان را می دهد که یک لاته یا قهوه سرد خوشمزه و بدون لبنیات درست کنید.شیر بادام شیرین یا بدون شیرینی تنها گزینه شما نیست. ما توضیح خواهیم داد که چگونه می توانید از شیر نارگیل، شیر جو دوسر و سایر جایگزین های شیر غیر لبنی برای ایجاد نوشیدنی های قهوه استفاده کنید.
آیا می توانید شیر غیر لبنی را برای قهوه بزنید و کف دار کنید؟
کاملاً – فقط باید چند نکته و ترفند را بدانید تا ترکیب خود را به درستی انجام دهید.
طرز تهیه قهوه با شیر بادام
می دانید که مقداری خامه که فرم گرفته است، روی لاته خوشمزه است. اما احتمالا از اینکه چقدر آسان است که یک قهوه کف دار بدون گلوتن، بدون لبنیات و در خانه با شیر بادام درست کنید، شگفت زده شوید. برای دستیابی به سریعترین نتیجه، باید از همزن پایه دار برقی یا همزن دستی استفاده کنید. یک فنجان شیر بادام را به انتخاب خود ترکیب کنید. (شیرهای خانگی و فروشگاهی هر دو به یک اندازه خوب عمل می کنند)، 1.5 قاشق غذاخوری شیرین کننده (شکر نیشکر، عسل ) یک قاشق چایخوری عصاره وانیل . همه مواد را به مدت دو دقیقه روی دور متوسط مخلوط کنید، سپس سرعت را به مدت شش دقیقه به متوسط رو به بالا برسانید. در حالی که متوقف کردن همزن برای طعم دادن می تواند وسوسه انگیز باشد، قبل از مکث برای تست طعم، بگذارید هشت دقیقه کامل زمان بگذرد.
چگونه شیر بادام را برای لاته، اسپرسو و سایر نوشیدنی های قهوه بزنید
اگر خامه فرم گرفته بادام شما کاملاً به غلظت مورد نظر شما نیست، مخلوط کردن را با افزایش 30 ثانیه ادامه دهید. تا زمانی که به نقطه شیرینی برسید. زمانی که قهوه زده شده (همچنین به عنوان قهوه دالگونا شناخته می شود) در حالی که شوق این نوشیدنی به پایان رسیده است. این ترکیب قهوه فوری، شیر، شیرین کننده و آب هنوز هم خوشمزه است. اگر قهوه همزده خود را با شیر غیر لبنی ترجیح می دهید، خوش شانس هستید: این قهوه به جای ترکیب با شیر، روی شیر ریخته می شود. هر نوع شیری، چه لبنیات و چه غیر لبنی، برای قهوه که هم خورده است، مفید است.اگر خامه فرم گرفته بادام شما مد نظرتان نیست، مخلوط را با افزایش 30 ثانیه ادامه دهید. تا زمانی که به نقطه شیرینی برسید.
سایر گزینه های شیر وگان
اگر شما علاقه مند به انواع دیگر شیر برای پر کردن لاته، اسپرسو یا سایر نوشیدنی های قهوه مورد علاقه خود هستید، خوش شانس هستید.
سوالات متداول در مورد آیا می توانید شیر بادام را برای قهوه بزنید
[…] مانند نارگیل، برنج، سویا یا شیر بادام استفاده کنید (قهوه با شیر بادام)، شیر بدون چربی را جایگزین کنید یا از شیرین کننده های […]
[…] قهوه با شیر بادام […]