یکی از آیتم های بار قهوه قهوه دمی فیلتری هست که هدف از آموزش بار قهوه، فعال کردن و ارتقاء چنین خدماتی و حفظ دسترسی قهوه دمی با کیفیت بالا است. برای اطمینان از یک سرو قهوه با بالاترین استاندارد، لازم است که در خرید، ذخیره سازی، تهیه و سرو قهوه دقت کافی داشته باشید.
هنگامی که تصمیم میگیرید، بار قهوه داشته باشید. لازم است که مشخصات و دستورالعمل های مشخصی را رعایت کرده تا بتوانید قهوهای مناسب را در دسترس همه قرار دهید.
قهوه های دمی
طرز تهیه این قهوه ها به این صورت است که آب جوش را درون دستگاه میریزید و می توانید آن را چند ساعت گرم نگه دارید. این قهوه ها را می توانید با تعداد بالا سرو کنید. روش های تهیه بدون دستگاه و یا دستی با فیلتر کاغذی نیز وجود دارد. این نوع قهوه طرفداران خاص خودش را دارد. در قهوه های دمی به دلیل وجود فیلتر املاح و چربی قهوه گرفته می شود.
قهوه دمی ساده تر از غیر دمی آماده می شوند
قهوه های دمی همانطور که از نامشان پیداست دم کردنی هستند و بسیار ساده تر از قهوه های غیر دمی آماده می شوند. فقط کافیست نکات ساده آن را بدانید. در این مقاله شما را به انواع قهوه دمی و نکات مربوط به آن آشنا خواهیم کرد.
دوره بروئینگ بار یا قهوه های دمی
انواع قهوه ساز های دمی
ایروپرس
این قهوه ساز مشابه فرنچ پرس است . قابل حمل است. و تفاوتی که دارد در اهرم است که به جای اهرم دو سیلندر دارد که به داخل هم می روند. و در هنگام سرو سیلندر کوچکتر به سمت بالا کشیده می شود.
کمکس
جنس این قهوه ساز از شیشه است. دارای ۲ مخزن است که مخزن بالا جای قهوه آسیاب شده و آب جوش است.فیلتر کاغذی هم در وسط ۲ مخزن قرار می گیرد.
فرنچ پرس
فرنچ پرس به دلیل کارایی راحتی که دارد بسیار محبوب است. این قهوه ساز قابل حمل است. و برای تهیه قهوه فرانسه مناسب است.
تفاوت قهوه عربیکا و ترک
قهوه عربیکا و ترک شباهت زیادی به هم دارند. هر دو به رنگ سیاه سرو می شوند که با قهوه ریز آسیاب شده و تفاله های آن با قهوه سرو می شود. تفاوت اصلی این است که قهوه ترک معمولاً حاوی هل نیست. قهوه عربی معمولا حاوی هل و/یا ادویه جات دیگر است. هم قهوه عربی و هم قهوه ترک را می توان شیرین کرد، از دانه هایی با منشاء مختلف تهیه کرد و به درجات مختلف روست کرد.
تفاوت قهوه دمی و اسپرسو
این دوه از لحاظ شیوه تهیه باهم تفاوت دارند و در دو نوع قهوه از یک نوع دانه قهوه با نام های روبوستا و عربیکا استفاده می شود.
فرق قهوه ترک و اسپرسو
تفاوت اصلی قهوه ترک و اسپرسو، از لحاظ آماده سازی، فشار حین استخراج است. تفاوت دیگر اندازه آسیاب ریز مورد نیاز برای قهوه ترک در مقایسه با اسپرسو است. با این حال، اندازه آسیاب به اندازه اختلاف فشار مهم نیست.
الزامات و لوازم مورد نیاز
اولین قدم برای قهوه دمی از آموزش بار قهوه ، شناخت تجهیزات و لوازم مورد نیاز این بخش است. به عنوان مثال به جز فنجانی که قهوه را برای نوشیدن در آن میریزیم. باید یک فنجان به اندازه 80 میلی لیتر آب در نظر بگیرید.
در حالی که قهوه درست میکنید. بخشی از آب از بین میرود. بخشی از آن تبخیر میشود. و بخشی از آن توسط قهوه جذب میشود.
بنابراین برای تهیه 75 میلیلیتر قهوه به حدود 80 میلی لیتر آب نیاز دارید. اکثر دستگاه های قهوه ساز دارای اندازه گیری هستند که نشانگر مقدار آب در مخزن آب است.
بعضی از قهوه سازها دارای اندازه گیری با دو مقیاس برای فنجانهای بزرگ و فنجانهای کوچک هستند. در این صورت، 80 میلیلیتر فنجان کوچک است.
اگر دستگاه قهوه ساز فقط یک مقیاس دارد، مطمئناً این فنجان 80 میلیلیتری است. اکثر فنجانها 150-200 میلیلیتر و لیوانها حتی بزرگتر هستند. و نباید آنها را با تعریف فنجان 75 میلیلیتری اشتباه گرفت.
دومین قدم آن است که مصرف هفتگی و حداکثر مقدار قهوه، شکر، شیر که میتواند در یک هفته توسط علاقه مندان به قهوه مصرف شود، منظور گردد.
مواد مورد نیاز برای بار قهوه
در مراحل آموزش بار قهوه، نکته های که به آن اشاره میشود. استفاده از محصولات مناسب در این بخش است.
محصولات مورد نیاز برای تهیه و نوشیدن قهوه دمی شامل، قهوه به صورت گرانول، آب، شیر، شکر و فیلترهای کاغذ است. همچنین قهوه باید تایید شود. لیستی از مارکهای مورد تایید قهوه را میتوانید تهیه کنید.
لازم است که از شیر جوشانده شده استفاده شود. و نیازی به داشتن شیرهای تازه نیست. همچنین شکر باید به صورت دانهای یا مکعبی سفید باشد. از هر نوع فیلتری میتوان استفاده کرد. اما توصیه میشود از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
خرید و ذخیره سازی
تأمین کننده محصولات یک بار قهوه، باید از تجربه کافی در این خصوص برخوردار بوده و یا آموزش بار قهوه را گذرانده باشد تا از مصرف هفتگی هر محصول آگاه باشد. علاوه بر این، تأمینکننده باید آنچه را که هر هفته خریداری میشود پیگیری کند، میزان مصرف را کنترل کرده و هر زمان که لازم باشد، آنچه را که به عنوان مصرف هفتگی در نظر گرفته میشود، تامین کند.
از سویی دیگر ذخیرهسازی بستههای باز نشده نیز مهم است. پس از باز شدن، قهوه باید در یک ظرف وکیوم قرار داده شده و در یخچال نگهداری شود.
تهیه قهوه مناسب
فقط شخصی که به طور صحیح آموزش بار قهوه را دیده باشد، مجاز به تهیه قهوه است. درست قبل از درست کردن قهوه ، در قهوه ساز باید مقدار قهوه را تخمین زد. اگر بار قهوه از روی تجربه نسبت به میزان قهوهای که قرار است مصرف کند کاملاً مطمئن باشد، میتواند مطابق آن مقدار قهوه را درست کند.
در غیر این صورت، او باید با پرسیدن از افرادی که قصد نوشیدن قهوه را دارند، آن را آماده کرده و مقدار قهوه را در فنجانهای متفاوت و مطابق با نظر آنها بسازد. تجربه نشان داده است که نتیجه خوب است.
نکات مهم در تهیه یک قهوه دمی مناسب
نکته مهم این است که همواره قهوه ساز باید تمیز باشد. به طور خاص، مخزن قهوه باید با آب شسته شود و هیچ اثری از قهوه نداشته باشد، در حالی که باید یک بار در روز با مواد شوینده نیز شسته شود. مخزن آب نباید حاوی مواد جامد باشد. همچنین در نگهدارنده فیلتر نباید هیچ قهوهای باقی مانده باشد.
مقدار گرانول مورد استفاده، اندازه گیری شده در قاشق چایخوری، برابر با 0.8 فنجان است. به عنوان مثال، برای 10 فنجان قهوه، 8 قاشق چایخوری گرانول قهوه مورد نیاز است. تعیین این مقدار آسان نیست. همه قاشقهای چایخوری یکسان نیستند و همچنین اصطلاح قاشق چایخوری انباشته به وضوح مشخص نشده است. دانستن اینکه چقدر قهوه را باید روی قاشق چایخوری قرار دهید، امری است که در آموزش بار قهوه و کسب تجربه کسب خواهید کرد.
البته دستگاه های اندازهگیری ویژه ای را میتوان در بازار یافت که معمولاً در برخی از دستگاه های قهوه ساز نیز وجود دارد، با استفاده از آنها میتوان به راحتی و با دقت مقدار قهوه را اندازهگیری کرد. مقدار لازم گرانول قهوه را در فیلتر قرار داده و دستگاه قهوه را روشن کنید. در دستگاههای قهوهساز که قهوه توسط یک صفحه داغ یا هر منبع گرم دیگری گرم نگهداشته میشود، باید ظرف دو ساعت پس از تهیه مصرف شود.
آموزش بار قهوه و سرویس خدمت
برای سرو قهوه، فنجان یا لیوان باید نیمه پر شود و در صورت تمایل قند و شیر به آن اضافه میشود. اگر مقدار زیادی شیر به آن اضافه شود، باید مقدار کمتری قهوه استفاده شود، به طوری که مقدار کل مایع در فنجان یا لیوان آن را نیمه پر کند. این نکات در زمان سرویس دهی مهم است که در آموزش بار قهوه به آن پرداخته میشود.
هنگام سرو قهوه به دیگری، با دانستن مقدار دقیق شیر و شکر، باید فنجان یا لیوان را تهیه کنید و آن را سرو کنید. لیوانها بدون لوازم جانبی دیگر ارائه میشوند. همچنین می توان بدون دانستن مقدار دقیق آنها، قهوه را فقط در فنجان یا لیوان ریخت و همراه با شکر، شیر، قاشق چایخوری و یک حوله کاغذی سرو شود.
طرز تهیه قهوه لاته
کافه لاته نوشیدنی است که اسپرسو را با شیر بخارپز و یک لایه نازک کف ترکیب میکند. از بین تمام گزینههای قهوه، تهیه نوشیدنیهای خاص مانند لاته و کاپوچینو ممکن است کمی دلهره آور به نظر برسد، مخصوصاً اگر دستگاه لاته مخصوصی ندارید که اسپرسو را برای شما تولید کند و دارای یک دستگاه مخلوط شیر داخلی باشد.
در آموزش بار قهوه، به طرز تهیه قهوه لاته به درستی پرداخته میشود. ابتدا اسپرسو را به یک لیوان 12 اونسی اضافه کنید و کنار بگذارید.
روش صحیح طرز تهیه قهوه لاته و نکات کلیدی آن
روش صحیح طرز تهیه قهوه لاته این است که ابتدا شیر را در پارچ کف کننده بریزید تا حداقل 12 اونس را در آن نگه دارد. میله بخار را به صورت مورب در سمت راست فرو برده و روشن کنید. به دلیل فشار بخار، شیر با یک حرکت دورانی شروع به حرکت میکند.
نوک میله باید در حدود دو اینچ زیر سطح باشد و نباید به دیواره پارچ برخورد کند. تمام مدت آن را در همان وضعیت نگه دارید. اگر نوک چوب خیلی کم عمق باشد، حبابهای زیادی ایجاد میکند که باعث سرریز شدن شیر میشود. مایع حاصل شده باید خامه ای و ابریشمی به نظر برسد، بدون اینکه کف زیادی روی آن قرار داشته باشد وحباب ها باید ریز و یکدست باشند.
وقتی شیر به 140 درجه فارنهایت تا 150 درجه فارنهایت رسید، دستگاه را متوقف کنید. به آرامی پارچ را چرخانده تا حباب های بزرگ ظاهر شود و بافت شیر یکدست شود. به آرامی شیر کف گرفته را روی اسپرسو با یک جریان باریک و آهسته بریزید. باید بالای اسپرسو یک لایه سه چهارم اینچی کف، در بالای لاته وجود داشته باشد. این بهترین روش طرز تهیه قهوه لاته است که در هنگام آموزش بار قهوه دریافت خواهید کرد.
برای افتتاح کافی شاپ اولین و مهم ترین چیزی که نیاز است درمورد آن اطلاع داشته باشید نحوه درست کردن انواع قهوه و آشنایی با قهوه ها است، برای این پیشنهاد ما به شما دوره آموزش باریستا جینو کافه است.