طرز تهیه قهوه عربی (دستورآسان)
یکی از جنبه های سرگرم کننده امتحان قهوه های مختلف، یادگیری فرهنگ های مختلف جهان است. در بسیاری از فرهنگ ها، نوشیدن قهوه یک فعالیت اجتماعی سنتی است و قهوه عربی تفاوتی با آنها ندارد. این قهوه با جوشاندن آن روی اجاق گاز در ظرفی کوچک به نام بریک (قهوه جوش عربی) تهیه می شود. وقتی آماده شد، آن را برای سرو به یک قهوه جوش تزئینی به نام دالا منتقل می کنند.
مواد لازم برای تهیه قهوه عربی
تجهیزات مورد نیاز برای قهوه خلیجی
مراحل:
1. قهوه جوش بریکی
اولین قدم در تهیه قهوه عربی، راه اندازی قهوه جوش است. آب و شکر (در صورت تمایل) را در تابه یا بریکی بریزید. روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.
2. قهوه و هل را اضافه کنید.
وقتی آب به جوش آمد، قهوه آسیاب شده و هل را با دقت اضافه کنید.
3. دوباره به ظرف مراجعه کنید.
4-تکرار کنید
5. سرو کنید و لذت ببرید.
ملاحظات دیگر در مورد طرز تهیه قهوه عربی
قهوه عربی با طرز تهیه آن مشخص می شود نه نوع قهوه خاص. می توانید از هر نوع دانه ای استفاده کنید، البته باید خیلی ریز آسیاب شوند. اگر میخواهید بدانید چگونه قهوه عربی درست کنید، باید با دانههای قهوه تازه و خوشمزه شروع کنید.
به طور سنتی، این قهوه بدون صافی سرو میشود و تفالههای ریز آن در پایین آن قرار میگیرد. اضافه کردن کمی آب سرد به ته نشین شدن تفاله های قهوه در ته ظرف کمک می کند. مراقب باشید که آخرین جرعه را ننوشید، در غیر این صورت ممکن است با یک لقمه تفاله روبه رو شوید! اگر تفاله دوست ندارید، می توانید قهوه خود را در یک صافی خوب بریزید.
می توانید هل را از قبل آسیاب شده یا به صورت غلاف کامل خریداری کنید. مانند قهوه، از هل تازه آسیاب شده قوی ترین طعم را خواهید گرفت و می توانید دانه های قهوه و هل را با هم یا جداگانه آسیاب کنید. اما نگران نباشید – هل از بدون آسیاب نیز خوشمزه است، و این چیزی است که ما برای این راهنما استفاده کردیم.
کدام کشور؟
وقتی «قهوه عربی» را می شنوید، ممکن است تعجب کنید که کدام کشور مظهر فرهنگ و هیاهوی مراسم سرو است. اتحادیه عرب شامل 22 کشور از جمله عربستان سعودی، ترکیه، مصر و لبنان است که خاورمیانه را تشکیل می دهند. هر منطقه (و هر خانواده) پیچ و تاب خاص خود را برای قهوه دارد. یکی از مشترکات این است که هیچ کدام از آنها با شیر سرو نمی شود.
عربستان سعودی
قهوه عربستان با همان روشی که در دستور بالا وجود دارد تهیه می شود. می توان آن را با هر قهوه روست شده ای درست کرد، اما به طور معمول، با اضافه کردن میخک و زعفران، یک برشته سبک را خواهید دید. این نوع معمولا با خرما سرو می شود.
ترک
قهوه ترک با کمی شکر و بدون هل تهیه می شود. دانه های قهوه خیلی ریز آسیاب می شوند و به صورت پودر در می آیند. این سنت ترکی است که میزبان از مهمان می پرسد که قهوه اش را چگونه دوست دارد، یعنی چقدر شکر اضافه کند. طبق عادت، فقط باید یک فنجان بنوشید. به طور معمول، آن را با شیرینی های ترکی یا سایر خوراکی های شیرین سرو می کنند. قهوه ترک نقش مهمی در ازدواج دارد. عروس خانم باید برای داماد و خانواده اش قهوه سرو کند.
مصر
قهوه مصری مشابه قهوه ترک است اما با افزودن ادویه هایی مانند هل، میخک و جوز هندی.
لبنان
قهوه لبنانی این طور در نظر گرفته شده است که قوی تر از یک شات اسپرسو باشد و تقریباً 1.5 اونس آب در هر قاشق چای خوری قهوه مصرف می شود. افزودن هل و شکر اختیاری است.
در فرهنگ خاورمیانه، بسته به منطقه، روشهای مختلفی وجود دارد که قهوه را با شیرینکنندهها و ادویهها تقویت میکند. این سنت اساسی است که همه آنها را به هم پیوند می دهد.
۰ دیدگاه