5 طرح لاته آرت
27
شهریور

۵ طرح لاته آرت آسان و نکته برای مبتدیان!

همه دوستداران قهوه لذت سرو یک فنجان قهوه را که طراحی هنری باورنکردنی دارد، مخصوصا در صبح را می دانند. لاته در اصل اسپرسو مخلوط شده با شیر داغ یعنی بخار پز است که کمی کف روی آن ایجاد می کند، بنابراین به خودی خود پیچیده نیست، اما راه های بسیار خوبی برای طراحی هنری خلاقانه وجود دارد، و لبخند بر لبان افراد می نشاند. قبل از اینکه ساده‌ترین هنر لاته آرت را که می‌توانید در خانه خود انجام دهید، مرور کنید، اجازه دهید برخی از اصول اولیه را با هم مرور کنیم.و سپس ۵ طرح لاته آرت و نکاتی برای مبتدیان را به شما آموزش می دهیم.

چه چیزی نیاز دارید؟
تنها چیزی که برای تهیه این ۵ طرح آسان لاته آرت نیاز دارید عبارتند از:

  • پارچ
  • یک فنجان
  • ابزار لاته آرت یا خلال دندان (یا چیزی کمی ضخیم تر از خلال دندان)
  • دستگاه اسپرسوساز

و مواد اصلی را فراموش نکنیم: قهوه، شیر و شربت شکلات.

چگونه فوم شیر خامه ای را برای طرح لاته آرت درست کنیم؟

ابتدا به شیر سرد نیاز دارید و قبل از فوم کردن آن را گرم نکنید. وقتی صحبت از قهوه به میان می آید، معمولاً از شیر پرچرب استفاده می شود، اما اگر از انواع دیگر استفاده کنید، تفاوت زیادی ایجاد نمی کند. شیر را در پارچ بریزید آن را هم بزنید. اگر مشاهده کردید که حباب های بزرگی تشکیل می شود، به این معنی است که همزن بیش از حد بالا است. وقتی شیر به ۱۴۰ فارنهایت – ۱۸۰ فارنهایت رسید، دستگاه را خاموش کنید.

از آنجایی که ممکن است تجربه نداشته باشید و نمی توانید بدانید که چه زمانی باید آن را خاموش کنید، مطمئن شوید که از دماسنج استفاده می کنید تا دقیق باشد. پارچ را روی میز ضربه بزنید تا حباب های بزرگ از بین برود و کف غلیظ تری ایجاد کنید. آن را کمی بچرخانید و شیر شما آماده ریختن است. باید کرمی به نظر برسد، نه فقط کفی.از طرف دیگر، اگر دستگاه اسپرسوساز ندارید، می توانید به راحتی شیر را با مایکروویو تهیه کنید. به قدری خوب خواهد بود که اگر آن را در دستگاه اسپرسوساز درست کرده باشید، و شاید برای مبتدیان کمی ساده تر باشد.

طرز تهیه فوم شیر

وقتی نوبت به انتخاب نوع اسپرسو می رسد، این به شما و سلیقه شما بستگی دارد. دانه های اسپرسو را با دانه های قهوه اشتباه نگیرید، زیرا تفاوت زیادی وجود دارد. هر نوع اسپرسو طعم متفاوتی دارد، بنابراین قبل از خرید، ویژگی های اصلی انواع مختلف را بررسی کنید و مطمئن شوید که انواع مختلف را امتحان کرده اید تا بهترین آن را پیدا کنید.در هر فنجان از سه اونس شیر استفاده کنید و آن را کف دار کنید. با یک دست فنجان را با زاویه ۴۵ درجه کج کنید و با دست دیگر شیر را در مرکز بریزید. پارچ را باید بالا نگه دارید تا شیر به ته فنجان شما برسد.

وقتی فنجان شما تا سه چهارم پر شد، شیر را بریزید، کمی دستتان را تکان دهید (نه فنجان، بلکه پارچ)، سپس پارچ را به فنجان نزدیک کنید و دیگر تکان ندهید. متوجه ظاهر شدن دایره های سفید خواهید شد. لحظه ای که فنجان تقریباً پر شد، شیر را در ردیف از یک طرف به طرف دیگر از وسط بریزید.

۵ طرح لاته آرت آسان

لاته آرت مارپیچی (Etch spirals)

برای جلوگیری از فرورفتن نوشیدنی به ته، باید کف خود را غلیظ تر کنید، چون باعث می شود آن را در قسمت بالا نگه دارد. با استفاده از شربت، یک مارپیچ از مرکز لیوان به سمت لبه بکشید. سپس یک خلال دندان یا چیزی کمی ضخیم‌تر بردارید، اگر ابزار برای این کار داشته باشید عالی است. و سپس خطوط را از مرکز به لبه بکشید. پنج خط بسازید تا شبیه ستاره شود. سپس در بین آن خطوط، خطوطی از لبه تا مرکز ایجاد کنید.

طرح لته با سیروپ شکلات

طرح دایره ای با سیروپ شکلات

روی آن را با شربت شکلات به شکلی دو خط بکشید که شبیه علامت مثبت باشد. سپس دو خط مورب نیز از یک طرف فنجان به طرف دیگر ایجاد کنید. یک ابزار یا یک خلال دندان (یا چیز ضخیم تر) بردارید و از مرکز شروع کنید، یک مارپیچ بکشید تا به لبه فنجان برسید.

دایره های شربت شکلات از ۰.۲۸ شروع می شود و همانطور که می بینید ساده است و به نظر می رسد که درست کردن آن به مهارت زیادی نیاز دارد.

لته آرت خرس

طرح خرس آخرین طرح از۵ طرح لاته آرت این مقاله

در آخر به شما یادآور شویم که با شرکت در دوره لاته آرت می توانید از مربیان مجرب این آکادمی بهره ببرید و در محیط آموزشی استاندارد مهارت های خود را محک بزنید.