در این مطلب می خواهیم در مورد آموزش لاته باریستا صحبت کنیم! این نکات برای مبتدیان است و به شما کمک می کند تا در خانه لاته باریستا درست کنید.لاته آرت روشی برای تهیه لاته است که با طراحی روی میکروفوم طرحی روی سطح لاته ایجاد می شود. به دلیل کیفیت خاص شیر فوم شده مورد نیاز، تسلط بر این فرآیند پیچیده است و نیاز به دوره لاته آرت دارد. باریستاهای حرفه ای می توانند طرح های بسیار پیچیده ای بسازند (و حتی مسابقات لاته آرت نیز در سراسر دنیا وجود دارد).
این آموزش برای مبتدیانی است که دستگاه اسپرسوساز با میله بخار دارند و می خواهند طرح های اولیه را در خانه امتحان کنند. بهترین راه برای یادگیری این مهارت، گذراندن دوره و دیدن آموزش های مختلف است.
چگونه در خانه لاته باریستا درست کنیم؟
لوازم مورد نیاز:
دستگاه اسپرسوساز با مبله بخار
برای درست کردن لاته باریستا باید یک دستگاه اسپرسوساز با چوب بخارپز داشته باشید.برای لاته آرت باید به میکروفوم عالی برسید. میکروفوم دارای بافت جادویی “رنگ مرطوب” است که به شما امکان می دهد طرح ها را در اسپرسو بکشید. شما به سادگی نمی توانید این کار را با یک کف ساز شیر بدست آورید
بهترین دستگاه اسپرسوساز چیست؟
در بازار دستگاههای متفاوتی وجود دارد. از نظر قیمت، میزان قیمت میانه هم کار شما را راه می اندازد و عالی کار می کند. دشتگاه اسپرسورساز ارزان هم همین کار را انجام می دهد ولی کیفیت دستگاههای میانه به بالا بهتر است.و کیفیت شیر بهتری را به شما می دهد.می توانید در مقاله دستگاه اسپرسو ساز در این مورد مطالعه کنید.
میکروفوم چه ویژگی خاصی دارد؟
آنچه پشت لاته آرت عالی نهفته است را میکروفوم کنید و دستیابی به آن دشوار است. شما به دنبال یک رنگ تقریباً “مرطوب” مانند بافت هستید. که شیر مخملی نیز نامیده می شود، براق است و حباب های بسیار ریز و یکنواختی دارد. به صورت نرم و ابریشمی است و طعمی شیرین و تقریباً آجیلی دارد که نوشیدنی اسپرسوی مناسب را تکمیل می کند.
اگر نتوانید به بافت مناسب و مقدار مناسب حباب دست یابید، طراحی لاته آرت غیرممکن است. ممکن است ماهها طول بکشد تا با استفاده از دستگاه و تجهیزات اسپرسوساز خود،طعم مناسب را بچشید. اما تسلیم نشوید! تمرین باعث می شود لاته باریستا خوشمزه در خانه داشته باشید.
پارچ فلزی با برچسب درجه حرارت
بهترین شیر برای فوم دار یا استیم کردن
برای درست کردن لاته باریستا بی نقص، باید از مواد اولیه مناسب شروع کنید! بهترین لاته آرت با شیر کامل درست می شود. می توانید شیر جو دوسر یا شیرهای غیرلبنی را نیز امتحان کنید، اما کاملا با شیر کامل متفاوت است. شیر جو دوسر بهتر از شیرهای غیر لبنی کف می کند، اما به سادگی یک شیر پرچرب، فوم لازم را به شما نمی دهد.از شیر کامل استفاده کنید. شیر کامل بهترین فوم را می سازد زیرا بالاترین چربی شیر را دارد.
مهم: اطمینان حاصل کنید که شیر تا حد امکان تازه است! شیری که به تاریخ انقضا نزدیکتر میشود، کف نمیکند.
نکات مهم در مورد آموزش لاته باریستا در خانه برای شروع آماده اید؟
قبل از اینکه دستور زیر را بخوانید، چیزهایی است که باید در مورد لاته باریستا در خانه بدانید:
نمونه طرح های لاته آرت
مواد لازم برای درست کردن لاته باریستا
4 اونس شیر بخار پز
آموزش لاته باریستا
-
پارچ شیر خود را در یخچال نگهداری کنید
-
اسپرسو درست کنید: با استفاده از دستگاه اسپرسوساز دو شات اسپرسو درست کنید و آن را در یک لیوان بریزید.
-
شیر را بخار کنید