کاپوچینو
11
مرداد

کاپوچینو عالی … تهیه کاپوچینو سبک و کف دار

با این دستور سنتی، یک کاپوچینو سبک و کف آلود درست مانند آنچه در ایتالیا می نوشند، در دسترس شماست. آن را با اسپرسو دم شده خانگی و شیر بخارپز درست کنید تا صبحگاهی خوشمزه ای را برای شما انتخاب کنید. می‌توانید از یک دستگاه اسپرسوساز استفاده کنید یا یک دستگاه کف‌ساز شیر برقی با کسری از هزینه را انتخاب کنید.

یک کاپوچینوی سبک و کف آلود نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از دوستداران قهوه است. هنگامی که دو مهارت اصلی باریستا (کشیدن شات و کف کردن شیر) را به دست آوردید، می توانید یاد بگیرید که چگونه خودتان یک کاپوچینو درست کنید.کاپوچینو یک نوشیدنی قهوه ایتالیایی است .که به طور سنتی با قسمت های مساوی اسپرسو دوتایی، شیر بخار پز و کف شیر بخارپز تهیه می شود. به جای شیر می توان از خامه استفاده کرد. حجم آن معمولاً کمتر از لاته است و لایه ضخیم‌تری از میکروفوم دارد. اسپرسو معمولاً با قهوه برشته تیره تهیه می شود و ریز آسیاب می شود.

کاپوچینو به معنای “کلاه کوچک”

در ایتالیایی، کاپوچینو به معنای “کلاه کوچک” است، که به درستی سر شیر کف شده را که در بالای پایه اسپرسوی نوشیدنی قرار دارد، توصیف می کند. طبق تاریخ، ظاهراً از لباس راهبان کاپوچین نیز سرچشمه می‌گیرد. راهبان کاپوچین با کلاه‌های سرپوش‌دار قهوه‌ای و سرهای تراشیده‌شان، شباهت بسیار زیادی به حلقه کرم و فوم سفید دارند که در رأس نوشیدنی‌های کلاسیک قرار دارند.

میکروفوم شیر کف شده/بخار شده است. که حباب های آن به قدری کوچک و متعدد هستند که دیده نمی شوند .اما شیر را سبک تر و غلیظ تر می کنند. وقتی اسپرسو به درستی ریخته شد، میکروفوم تا حدی روی لیوان باقی می ماند. و همچنین با بقیه کاپوچینو به خوبی مخلوط می شود.

کاپوچینو معمولاً با استفاده از دستگاه اسپرسوساز درست می شود. اسپرسو دوتایی در کف فنجان ریخته می شود .و به دنبال آن مقدار مشابهی شیر داغ می ریزند. که با حرارت دادن و بافتن شیر با استفاده از میله بخار دستگاه اسپرسوساز تهیه می شود. یک سوم بالای نوشیدنی از کف شیر تشکیل شده است. که می توان آن را با هنر ساخته شده با همان شیر تزئین کرد یا به سادگی با دارچین یا پودر کاکائو پاشید.

برای اسپرسو

۲ قاشق غذاخوری قهوه برشته تیره ریز آسیاب شده
۴ اونس آب

آب را داخل دیگ دستگاه اسپرسوساز خود قرار دهید.

۲ قاشق غذاخوری (۲ فنجان) قهوه آسیاب شده را در پورتافیلتر قرار دهید.

قهوه را با استفاده از تمپر به سمت پایین بکوبید (فشار دهید). این کار را ۲ تا ۳ بار انجام دهید.

شیر را در یک پیمانه شیشه ای یا یک پارچ فلزی کوچک بریزید.

میله بخار را داخل ظرف حاوی شیر، درست زیر سطح شیر قرار دهید.

میله بخار را در دستگاه اسپرسوساز خود درگیر کنید. (برای این کار ممکن است لازم باشد دفترچه راهنمای دستگاه اسپرسوساز خود را بخوانید، زیرا هر دستگاه اسپرسوساز کمی متفاوت است.)

اطمینان حاصل کنید که نوک آن را به سمت کنار ظرف نگه دارید. این باعث ایجاد گرداب با شیر می شود.ظرف را بالاتر، پایین تر، نزدیکتر و سپس بیشتر ببرید تا میله بخار بتواند هوا را به شیر وارد کند و کف ایجاد کند. حباب ها باید با انجام این کار کوچکتر و کوچکتر شوند.

هنگامی که شیر کف کرد و اندازه آن دو برابر شد، بخار را خاموش کنید.اسپرسو را بلافاصله پس از کف کردن، با شیر کف کرده تزیین کنید. هنگامی که کاپوچینو در ابتدا ریخته می شود، فقط اسپرسو و کف است، اما شیر مایع به سرعت از کف خارج می شود و قسمت های مساوی کف، شیر بخار پز و اسپرسو را ایجاد می کند که کاپوچینو به آن ها معروف است.

تفاوت بین کاپوچینو و لاته چیست؟

در حالت ایده آل، یک کاپوچینو از قسمت های مساوی اسپرسو، شیر بخار پز و کف تشکیل شده است. یک لاته از اسپرسو و شیر بخارپز تشکیل شده است. که در بالای آن یک مقدار باریک از فوم قرار دارد.

نکته
استفاده از آب فیلتر شده توصیه می شود، زیرا کیفیت آب می تواند بر طعم شات اسپرسوی شما تأثیر بگذارد و احتمالاً به دستگاه شما آسیب برساند.