آیا تا به حال فکر کرده اید که چای حبابی از کجا می آید؟ بخوانید تا در مورد چگونگی محبوبیت چای حباب دار یا بابل تی و گسترش آن از آسیا به سایر نقاط جهان بیشتر بدانید! یکی از چیزهای مهم در مورد دنیای مدرن این است که پر است از فرهنگ های مختلف است. این شامل چای بوبا نیز هست .که در شرق آسیا به یک نوشیدنی خاص تبدیل شده است. اما به سرعت در سایر نقاط جهان گسترش یافته است.شاید بافت جویدنی مروارید تاپیوکا را دوست داشته باشید. شاید طبیعت خامه ای چای شیر را دوست داشته باشید. صرف نظر از اینها، رضایت بخش است که نی را در آن فرو کنید.
تاریخچه مختصری از چای بوبا
- توپ های تاپیوکا در پایین
- یک لایه یخ تراشیده شده در وسط
- چای شیر در بالا، که در بقیه نوشیدنی پخش می شود
نمونه های محبوب
چای حباب دار به یکی از اصلی ترین فرهنگ های آسیایی و آمریکایی تبدیل می شود
از آنجایی که چای حباب دار در ایالات متحده پذیرفته شده است، روش های محبوب متعددی وجود دارد که مردم دوست دارند آن ها را کشف کنند. چند مثال عبارتند از:
- برای کاهش محتوای کربوهیدرات، چای حبابی را با قند کم یا بدون شکر سفارش دهند
- درخواست یک چای بوبا ترکیبی، تبدیل آن به اسموتی
- سفارش بابل تی بدون یخ به منظور به حداکثر رساندن مقدار مایع در فنجان
- اضافه کردن مرواریدهای طعم دهنده که می تواند جایگزین توپ های سنتی تاپیوکا شود
- درخواست نوشیدنی چای تاپیوکا با آب میوه یا شیرین کننده
سخن پایانی در مورد اینکه چای حباب از کجا می آید
بابل تی چیست؟
بابلتی انواع مختلفی دارد که معمولاً از چای سیاه، چای سبز، چای اولونگ و گاهی چای سفید تشکیل شدهاست. گونه دیگر، یوئنیونگ در هنگ کنگ منشأ گرفتهاست و از چای سیاه، قهوه و شیر تشکیل شدهاست.انواع دیگر این نوشیدنی شامل نوشیدنیهای چای مخلوط است. این تغییرات اغلب یا با بستنی مخلوط میشوند یا اسموتیهایی هستند که هم چای و هم میوه دارند.